Afaceri imobiliare

Uste un lucru placut sa primesti un card care nu arata chiar ca o simpla foaie de hartie si care este placut privirii. Un logo este obligatoriu, iar o fotografie a agentului deschis negocierilor poate da o impresie buna. De asemenea, niste colturi rotunjite si o plastifiere discreta va atrage atentia si va induce destinatarului faptul ca aveti grija atat de imaginea proprie, cat si de afacerea pe care o manageriati.
Pe de alta parte, exista destul de putine resurse in mediul online care sa va permita sa utilizati sabloanele puse la dispozitie, singurele lucruri lasate la liber fiind aspectul si ordinea. Preturile variaza, dar s-ar putea sa fie mai competitive decat cele ale unor companii locale. In plus, daca e sa vorbim de design, cu siguranta ca acesta intrece orice incercare de-a dumneavoastra de a va confectiona singuri cartile de vizita.
Mai apoi, trebuie avut in vedere ca in jurul acestor produse s-a dezvoltat o intreaga industrie, cu alte produse adiacente. Unul dintre acestea este si scanerul pentru carti de vizita. Aceasta unitate micuta poate recunoaste sectorul de management al unei carti de vizita, precum numele, telefonul fix sau mobil, numarul de fax, adresa sau numele web-site-ului. De aceea este important sa tinem cont de design atunci cand alegem sa ne facem o carte de vizita. Cu cat aceasta este mai interesanta, cu atat va avea mai multa trecere in fata partenerilor dumneavoastra de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *