Termografie

Termografia are o reputatie uneori nemeritata de a arata ieftin si de prost gust, dar atunci cand este facuta in mod corespunzator si nu exagerat, acesta poate fi destul de atractiva.
Mai putin frecventa, si tiparnita poate fi utilizata pentru imprimarea unor cantitati mici de carti de vizita. Tiparnita poate fi eleganta, subevaluata, distractiva sau neobisnuita. Este cel mai bine utilizata cu un design care sa profite de proprietatile sale unice.
Care este diferenta dintre un print la firmele specializate si cel de acasa? Este aceeasi ca intre om si masina.
Imprimantele desktop presupun de cele mai multe ori legarea la la piesa de hardware, inclusiv imprimantele matriceale, imprimantele laser, imprimantele cu jet de cerneala utilizate in locuinte si birouri. Aceste aparate sunt, de obicei, suficient de mici pentru a incapea pe un birou sau pe o masa. In birouri se pot utiliza, de asemenea, imprimante mari, modele care stau pe podea. Din nou, acestea sunt echipamente utilizate pentru a imprima documente pe suport de hartie sau folii transparente sau tot felul de alte materiale. Cu o imprimanta de birou, un fisier digital este trimis la o imprimanta conectata la un calculator, iar pagina tiparita este disponibila intr-un timp scurt.
La polul opus, imprimarea comerciala inseamna o companie care, folosind una dintre variatele metode, care implica de multe ori o tipografie, reusesc sa imprime atat de frumos cartile tale de vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *